Despre noi

Misiunea noastra:

"Sa construim impreuna cu clientii nostri un parteneriat strategic, solid bazat pe respect, siguranta afacerii si beneficii reciproce, devenind in mod firesc, prima optiune a acestora in materia asigurarilor."


Viziunea noastra:

"Sa activam intr-o piata matura, cu o concurenta loiala, in care asigurarile sa reprezinte un confort cotidian."

Cine suntem?

O societate comerciala tanara, infiintata in anul 2006, cu activitati in materia brokerage-ului imobiliar, de credite si de asigurari.
Lansarea activitatii de brokeraj in asigurari reprezinta o consecinta fireasca a expertizei actionarilor companiei in acest domeniu, expertiza dobandita in anii petrecuti in cadrul structurilor de conducere a mai multor societati de asigurari din Romania. Anul 2007, este anul in care Expert Invest - Credite si Asigurari a dobandit calitatea de franciza a reputatei companii de brokerage SAFETY BROKER DE ASIGURARE.
Calitatea de Franciza SAFETY BROKER a reprezentat pentru noi ocazia diversificarii serviciilor specifice oferite dar si un catalizator al cresterii calitatii acestora, elemente care au condus in mod direct la cresterea portofoliului de clienti, in timp ce seriozitatea si flexibilitatea cu care abordam relatiile cu clientii nostri reprezinta o dovada si o garantie a stabilitatii acestui portofoliu. Beneficiind asadar de expertiza in domeniu a actionarilor sai si impletind acest avantaj al know how-ului propriu cu know-how-ul pus la dispozitie de catre francizorul SAFETY BROKER DE ASIGURARE, societatea noastra, devenita SAFETY BROKER - Agentia Unirii reuseste sa se impuna ca un partener de incredere si succes, caracterizat de dinamism, entuziasm, adaptabilitate si profesionalism.