O noua asigurare medicala pe piata - Health Travel Suport!

Parteneriatul dintre Safety Broker si Signal Iduna a dus la aparitia unui produs inovator pe piata asigurarilor din Romania - Health Travel Suport. Aceasta demonstreaza, inca o data, cat de importanta este existenta brokerilor intr-o economie libera de piata. Stabilirea celor mai bune rapoarte pret-calitate, suportul clientilor in relatia cu asiguratorii, identificarea nevoilor asiguratilor si satisfacerea acestora sunt doar cateva motive pentru care e necesara intermedierea asigurarilor..
 
Si totusi, ce face Health Travel Suport? Polita vine in completarea asigurarilor medicale de calatorie in strainatatate - indiferent de asiguratorul emitent - prin continuarea tratamentului medical recomandat la revenirea in tara pentru o perioada de maxim 30 de zile.
 
health-travel-suport.png

Cu alte cuvinte, ai o polita TRAVEL; din pacate suferi un accident/imbolnavire in timpul excursiei in afara; la intoarcerea din strainatate poti continua tratamentul recomandat de medicul respectiv in baza politei HEALTH TRAVEL SUPORT.
 
Ce riscuri acopera? Toate serviciile medicale daca în timpul calatoriei în strainatate a survenit o necesitate medicala iar consultaţiile, analizele, investigaţiile sau tratamentul trebuie continuate dupa întoarcerea în Romania.
 
Despre ce servicii medicale e vorba? Oricare de la consultatii, controale, analize de laborator, investigatii, tratamente in ambulatoriu, interventii chirurgicale cu sau fara spitalizare, spitalizare, cazare, medicamente furnizate in regim de spitalizare.
 
Turist, plecat cu afaceri sau sportiv profesionist, indiferent de scopul calatoriei in strainatate, exista o multitudine de riscuri medicale la care esti expus. Din pacate, cele mai multe probleme medicale nu se rezolva de azi pe maine, ci in timp.
 
Daca la revenirea in tara nu vrei sa alergi dupa medici, programari sau medicamente (sa speram ca nu va fi niciodata cazul…), acesta este produsul perfect!
 
Pentru mai multe informatii si oferte ne puteti contacta la 0730 735 560 sau ne puteti scrie la office@expert-asig.ro.